Aixeta amb aigua corrent.

L'Ajuntament avisa: L'estafa a Cambrils que et podria afectar a tu

S'estan duent a terme unes falses revisions

L'Ajuntament de Cambrils ha avisat a través de les seves xarxes socials, el passat dijous 18 de novembre a les 14 hores, sobre una possible estafa en el control de l'aigua.

Visites a domicilis

Han arribat al consistori rumors de què s'han fet visites en alguns habitatges per demanar als cambrilencs i cambrilenques que preparin un got d'aigua bullida, amb la intenció de comprovar l'estat d'aquesta.

L'Ajuntament de Cambrils ha alertat als ciutadans de què cap integrant del departament de  Medi Ambient es troba al càrrec d'aquesta operació, i no estan fent cap campanya d'estudi d'aigua. D'aquesta manera, els usuaris podrien estar sofrint algun tipus d'estafa.

Comaigua també s'ha posat en contacte amb els seus clients

L'empresa d'aigua, en veure les passades accions ha informat als cambrilencs, a les 17 hores del passat dia 18, que des de la institució ningú està fent analítiques d'aigua a domicili. A més, han aclarit que ells no realitzen estudis ni gestions en una propietat privada sense cap comunicació oficial prèvia.

D'altra banda, ha avisat als veïns que en cas de dubte, poden contactar amb la companyia, que els ajudaran en tot el que puguin.