Imatge d'arxiu d'un Audi R8

Estafa un concessionari de cotxes de TGN fent-se passar per un exjugador del Madrid

El suposat estafador va endur-se sense pagar un euro un Audi de segona mà que està valorat en uns 40.000 euros

Surrealista cas el que es va viure gairebé dues setmanes en un concessionari de cotxes de Tarragona. Segons avançava el digital 'El Món', un home havia aconseguit endur-se un cotxe de la marca Audi de segona mà, valorat en més de 40.000 euros, sense pagar ni un cèntim. El citat mitjà explica que ho va fer fent-se passar per un exjugador del Real Madrid de bàsquet.

El suposat estafador, fent-se passar pel basquebolista Khadim Sow —que actualment juga a França—, va aconseguir un Audi R8, valorat en 43.000 euros, de l'establiment Autopinturas Jama. Segons el digital 'El Caso', aquest no és el primer cas d'aquest presumpte delinqüent, ja identificat, perquè té diversos antecedents per estafa i suplantació d'identitat.

Un cas rocambolesc

El cas va començar el passat 19 de juliol, quan l'individu, que havia contactat prèviament amb el concessionari, va presentar-se a l'establiment tarragoní, identificant-se com a jugador de bàsquet, amb experiència al Real Madrid. En aquest sentit, va provar el cotxe en qüestió, l'Audi R8, i després de fer-ho va mostrar el seu interès a comprar-lo, iniciant el procés d'adquisició.

En aquest sentit, segons el testimoni d'una treballadora recollit pel digital 'El Món', els va mostrar la quantitat de diners que tenia al seu compte bancari, per tal de fer creure que en realitat era jugador professional de bàsquet, va iniciar el procés per fer la transferència i va endur-se el vehicle. Pocs dies després va trucar per informar que la transferència es retardaria, ja que el seu banc era estranger.

El presumpte estafador ja havia actuat a València i Madrid

Tot i això, la transferència no va arribar i el concessionari comença a fer-se a la idea que ha estat víctimes d'una estafa. En aquest sentit, van revisar el DNI del suposat comprador, descobrint que hi apareix un altre nom. Després de fer alguna recerca van saber que l'individu havia estat detingut a València per no pagar 1.300 euros en consumicions en una discoteca, mentre que tampoc havia abonat el lloguer d'una casa rural.

Davant això, aquesta setmana van presentar una denúncia davant la policia i han fet una crida a la ciutadania per si algú ha vist el cotxe, un Audi R8 de color gris metal·litzat.