Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Gran estafa a Montblanc: una empresa d'autocaravanes hauria desaparegut amb 100.000 euros

A hores d'ara es desconeix la magnitud dels fets i la quantitat de persones afectades per l'estafa a causa del tancament del negoci

Possible estafa  rocambolesca a Montblanc. Segons ha avançat el mitjà La Ciutat, una empresa d'autocaravanes  de la capital de la Conca de Barberà ha tancat i es podria haver quedat amb els diners  de molts dels seus clients.

El negoci va començar com a taller de vehicles i a poc a poc va anar ampliant els seus serveis, entre ells el lloguer de caravanes. Ara, segons aquest mitjà, Autocaravanes Sam hauria defraudat més de 100.000 euros  de diverses famílies d’arreu de Catalunya. En concret, s'hauria quedat amb els diners de possibles compres per l’opció de rènting.

En aquest sentit, l’empresa muntava una mena de club de socis. Ells tenien una sèrie de beneficis com una rendibilitat, l’ús de l’autocar durant uns quants dies de l’any i un recanvi passat 3 anys de la caravana utilitzada.

A hores d'ara es desconeix la magnitud dels fets i la quantitat de  persones afectades  per l'estafa a causa del tancament del negoci. En això, el propietari hauria fet el traspàs de l'empresa el mes passat a causa d’una greu malaltia.

Les persones afectades ja s'han posat en mans dels serveis jurídics per tal de denunciar els fets. Per aquest motiu, fan una crida a denunciar la situació a altres persones que es trobin en un cas similar.

Un veí de Montblanc que tenia el seu 'mercat' alternatiu: més de 4.000 peces sospitoses

Per altra banda, la Guàrdia Civil ha obert una  investigació a un veí de 53 anys Montblanc. Ho ha fet com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat industrial. En concret, els agents han localitzat diferents  productes falsificats  en un vehicle estacionat prop d'on se celebra el mercat setmanal de Torrefarrera, a la comarca del Segrià.

En concret, els agents van trobar, dins del vehicle, diferents peces de  roba  com gorres, camises, jerseis o carteres de marques conegudes. El preu de venda al públic seria d'uns 4.600 euros. Segons la Guàrdia Civil, els productes estaven destinats a les parades del mercat i a la venda ambulant.