Mossos d'Esquadra.

Estafa uns 18.000 euros a la seva àvia, que viu en una residència de l'Alt Camp

La néta, de 34 anys, ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra | La investigació va començar a finals del 2019

Una dona de 34 anys, veïna de Rocafort de Queralt (Conca de Barberà), ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra acusada d’un suposat delicte d’estafa bancària. Segons avançava ‘Nova Conca’, la dona hauria buidat el compte de la seva àvia, de més de noranta anys, i que viu en una residència de gent gran a la veïna comarca de l’Alt Camp.

La investigació, apunta el mateix mitjà, va començar a finals del 2019 després que la policia catalana rebés informació sobre l’impagament de la mensualitat de la residència. L’àvia, sospitosament, tenia el compte corrent a zero tot i rebre la seva pensió personal i la prestació per viudetat. Estirant del fil, els Mossos van determinar que la néta, única familiar de la víctima, li treia diners del compte, en una estafa que podria ascendir fins als 18.000 euros.

La parella de la néta, acusat d'encobriment

La parella de la néta, per la seva part, també està acusat d'encobriment del delicte, ja que va es va emprar un compte bancari al seu nom per tal de fer algunes transaccions. Ara, la custòdia de l’àvia —una persona dependent i sense més familiars— passa a mans dels Serveis Socials de la Generalitat, a l’espera que avanci el cas.