Imatge de les destrosses provocades pel cotxe accidentat a la plaça del Nucli de Reus

S'estampa en una plaça a Reus i troben el cotxe aparcat en un polígon

El conductor del vehicle ha estat denunciat per la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat el conductor d'un vehicle que va provocar diferents danys provocats al mobiliari urbà a la plaça del Nucli de la capital del Baix Camp. Segons ha informat el cos policial a través de les xarxes socials, els fets van tenir lloc divendres, quan el cotxe va topar contra les tanques metàl·liques i un senyal de trànsit, causant diverses destrosses.

Després de l'accident, el conductor va marxar del lloc dels fets amb el seu vehicle i la policia de la capital del Baix Camp va iniciar una recerca per trobar l'autor dels fets. En aquest sentit, els agents de la Guàrdia Urbana van localitzar el vehicle al polígon Agro Reus i van denunciar el seu propietari.

El conductor d'un patinet, denunciat per conduir begut per sobre de la vorera

D'altra banda, la matinada d'aquest passa diumenge, agents de la policia reusenca van denunciar el conductor d'un patinet elèctric que circulava amb el seu vehicle per sobre de la vorera i sota els efectes de les begudes alcohòliques. En el control d'alcoholèmia, el resultat va ser de 0,85 mg/l en aire espirat, més del triple del màxim permès, que és de 0,25 mg/l.

En aquest sentit, el conductor s'enfronta a dues multes de 2.200 euros, una de 1.000 euros per circular sota els efectes de l'alcohol i una segona per «infracció greu», sancionada amb 1.200 euros.