Imatge d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat al barri de Bonavista

Evacuen un bloc de pisos a Tarragona per un incendi als comptadors de la llum

Els fets han tingut lloc aquest matí al carrer Deu del barri de Bonavista

Ensurt aquest matí de dissabte a Tarragona, concretament al barri de Bonavista, després que hagi cremat un quadre elèctric en un edifici del carrer Deu. Segons informació dels Bombers de la Generalitat, que han rebut l'avís de l'incendi a les 11.15 hores i han desplaçat diverses unitats al lloc dels fets, l'incident no ha provocat ferits. En aquest sentit, els efectius del cos d'emergències han ventilat el bloc i han fet també revisió.

Molts dels veïns de l'immoble han sortit pel seu propi peu al carrer davant l'incendi dels comptadors, mentre que altres s'han confinat als seus pisos i han estat evacuats pels Bombers. El carrer Deu s'ha hagut de tallar al trànsit a causa del treball dels cossos d'emergència. En aquest sentit s'ha donat trasllat de la incidència a la companyia elèctrica per tal que es fes càrrec de la situació per tal de donar solució al problema.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat diverses unitats, tot i que els Bombers han explicat que no s'ha produït cap ferit. Algunes informacions a través de les xarxes socials, però, asseguraven que un veí havia estat traslladat en ambulància a un centre hospitalari.