Els nous camions que s'incorporen a la flota dels Bombers de la Generalitat.

Evacuen les instal·lacions del pavelló de Cambrils per una barreja de productes químics

Les instal·lacions han recuperat la normalitat després de l'actuació dels Bombers

Gran ensurt aquest matí a les instal·lacions del pavelló esportiu de Cambrils. A les onze i cinc minuts d'aquest dilluns, el servei d'emergències ha rebut l'alerta d'un incident químic que ha provocat l'evacuació de totes les instal·lacions.

Els fets, principalment, han succeït a la zona de la piscina. Un tècnic ha fet una barreja d'àcid sulfúric i hipoclorit, que ha provocat una reacció i una forta olor, quan estava en un magatzem de les instal·lacions que està soterrat i no té ventilació.

Per aquest motiu, s'han activat fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop a les instal·lacions s'ha iniciat una evacuació ràpida de tots els usuaris de la piscina i del pavelló. Així mateix, en connectar els conductes de ventilació, també s'ha fet el mateix procediment amb aquelles persones que estaven al gimnàs i als vestidors. 

El cos de bombers ha fet mesures als llocs on hi ha hagut afectació d'aquesta barreja química. I, a un quart i dos minuts d'una, han començat a donar les primeres mesures negatives. Finalment, poc després, ja han donat negatives a totes les instal·lacions i s'ha tornat a la normalitat.

Els professionals del SEM han hagut d'atendre una persona que estava marejada, però no ha hagut de ser traslladada fins a un centre mèdic.