Policia d'esquena-

L'alerta dels veïns aconsegueix evitar l'ocupació de dos cases a Roda de Berà

Només durant aquest any, la policia local de Roda ha evitat una vintena d'ocupacions

Nova nit intensa per la policia local de Roda de Berà. Gràcies als veïns, han pogut evitar que dues cases del municipi fossin ocupades. Els fets van passar cap a la una d'aquesta matinada de divendres, 19 d'agost.

Un veí va trucar la policia comunicant que podia sentir forts cops i sorolls en una casa pròxima a la seva. Ràpidament els agents de la policia local de Roda de Berà es van desplaçar fins al lloc dels fets i van trobar un vehicle sospitós a la zona.

Poc després van enxampar 'in fraganti' un home que estava intentant accedir en un dels habitatges. La policia el va poder fer fora i va evitar l'ocupació il·legal d'aquest immoble.

Només quinze minuts després van rebre una nova trucada. De nou era una veïna que informava sobre uns cops molt forts en una casa del mateix carrer on vivia ella, al barri del Francaset.

Els agents, un cop resolta la primera incidència, es van desplaçar fins a la zona i van trobar un nou intent d'ocupació il·legal. En aquest cas eren dues persones, que en un principi no tenien relació amb el primer individu, qui estaven forçant una porta d'entrada per accedir a l'habitatge de manera il·legal.

La policia local de Roda de Berà els va fer fora de la zona, acompanyant-los fins al carrer Vallespir, perquè els dos homes marxessin del terme municipal.

Durant aquest any 2022, la policia local de Roda de Berà ja ha evitat una vintena d'ocupacions de cases, la majoria d'elles gràcies als avisos dels veïns.