Imatge d'una botiga destruïda per una explosió.

Una explosió en una botiga a Mataró deixa dos ferits

Un dels ferits és una persona que passava pel carrer

Gran ensurt aquest dimecres 1 de desembre a Mataró. Els serveis d'emergències han rebut un avís quan passava un minut de les vuit del matí per un incident en una botiga al municipi català. Ràpidament els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències s'ha activat per socórrer les persones afectades.

Es tractava d'una explosió en una botiga ubicada a la ronda O'Donnell a Mataró. Per causes que encara es desconeixen, hi ha hagut una forta explosió en aquest comerç que ha destruït gran part del seu interior i ha causat ferits.

Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat quatre dotacions per apagar les flames que ha causat l'incident. Per altra banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques també ha hagut d'intervenir i ho ha fet amb quatre unitats terrestres.

Hi ha hagut dues persones ferides a l'incident. Una d'elles era al comerç i ha patit cremades de gravetat, per la qual cosa ha hagut de ser traslladada en estat menys greu a l'Hospital Vall d'Hebron. L'altra persona que ha resultat ferida passava per davant de la botiga en el moment en què hi ha hagut l'explosió i ha hagut de ser atesa per cops i rascades.