Una detenció dels Mossos d'Esquadra

Expulsat d'Espanya per robar en una nit en dos pisos de Tarragona

Els fets van passar la mitjanit del 17 de març

L'Audiència Provincial de Tarragona ha confirmat la sentència per un home que va entrar a robar en una nit en dos pisos de Tarragona. El lladre ha estat condemnat a tres anys i nou mesos de presó. 

El condemnat, però, no continuarà en presó provisional. Segons informa el Diari de Tarragona, en estar vivint en una situació irregular, no tenir un treball ni familiars al país, se li substituirà la pena de presó per una expulsió a Marroc.

En aquest sentit, no podrà tornar a Espanya fins que passin sis anys, segons assenyala la sentència del Jutjat Penal 2 de Tarragona i confirmada per la Secció Segona de l'Audiència de Tarragona. 

Doble robatori a Tarragona

Els fets van succeir la mitjanit del passat 17 de març al barri de la Granja. L'individu, segons informa el citat mitjà, va escalar per les canonades de gas i electricitat que hi havia a la façana d'un edifici del carrer Menorca.

Va arribar fins a la terrassa del tercer pis i va poder agafar unes vambes de marca, valorades en més de 80 euros. Només va aconseguir aquest botí perquè la inquilina va sentir sorolls i va anar fins a la zona on estava el lladre.

Després d'aquest primer delicte, va cometre un segon delicte al carrer Cartagena, a la Part Baixa de Tarragona. En un edifici va arribar fins a un segon pis i va entrar a la terrassa interior d'un habitatge de la primera planta. Una dona i la seva filla, van evitar el robatori d'un patinet elèctric que hi havia al menjador de la casa.

En l'apel·lació, es donaven llargues dels incidents. Del primer, assenyalava que no podien reconèixer al lladre i que les vambes no podien acreditar que eren de la denunciant. De l'altre robatori, deia que només volia descansar i dormir, perquè no tenia on passar la nit.

Els jutges van assegurar que quedava demostrada la seva participació els dos robatoris.