Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Ferit a la cara per un balí un jove a Reus

Els fets han tingut lloc aquest dijous al vespre

Un jove ha resultat ferit després de rebre l'impacte d'un balí a la cara aquest dijous nou de setembre al vespre a Reus. Segons els Mossos d'Esquadra, es tractaria d'un tret accidental mentre un grup de joves manipulava una pistola de balins. El ferit va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan i el seu pronòstic no seria greu.

El relat dels fets publicat per ElCaso fent referència a fonts policials situa els fets als afores de Reus, al camí del Roquís. Als volts de les nou del vespre es va rebre una trucada al 112 que va activar ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i dotacions del cos dels Mossos d'Esquadra. El personal sanitari va atendre el ferit, que va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Segons la publicació segueix ingressat, però la ferida és lleu i estaria fora de perill. La víctima hauria rebut l'impacte del projectil a la cara de manera accidental. El relat dels fets és que un grup de joves, majors d'edat, estava manipulant la pistola de balins a la zona dels afores de Reus.

Se'n desconeix el motiu, però un dels nois hauria caigut a terra i se li hauria disparat l'arma accidentalment. El tret hauria impactat a la cara del ferit, motiu pel qual van trucar al 112. La policia catalana dona veracitat al relat dels joves i, segons ElCaso, no s'estaria investigant que poguessin estar fent un altre ús de l'arma. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, els nois els haurien explicat tots la mateixa versió, que els Mossos donarien per bona.