Una ambulància del SEM

Ferit crític un motorista en un accident amb una camioneta a l'N-240

Els fets han succeït a l'altura d'aquesta carretera a Valls

Migdia accidentat a la xarxa viària interurbana del Camp de Tarragona. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha rebut l'avís d'un accident a la carretera N-240, al seu pas per la localitat de Valls

En aquest indret, una motocicleta i una camioneta s'han vist involucrats en un accident. Uns fets que han succeït al punt quilomètric 21 de la via que passa per la capital de l'Alt Camp. El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'alerta a un quart menys sis minuts de dues d'aquest dijous.

Segons ha informat Trànsit, de resultes de l'accident un motorista ha resultat ferit en estat crític. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha actuat en aquesta topada, ha evacuat d'urgència el conductor del vehicle de dues rodes fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Bombers de la Generalitat també han treballat en l'accident amb dues dotacions terrestres, així com els Mossos d'Esquadra fent tasques de trànsit.

Pel que fa a la circulació, l'N-240 ha quedat tallada a l'altura de Valls en sentit sud i s'han fet desviaments cap a l'interior de la ciutat. Als voltants de dos quarts de tres de la tarda, s'ha normalitzat la circulació en aquest punt de la via.