Imatge de la comissaria de la Policia Local de Torredembarra

Un ferit greu en un doble apunyalament en ple carrer a Torredembarra

L'agressor s'ha entregat a la comissaria de la Policia Local torrenca

Aquest dijous a la tarda s'ha produït un doble apunyalament a Torredembarra, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', citant fonts dels Mossos d'Esquadra. Els fets han tingut lloc a les 16.40 hores a la via pública, concretament a l'altura del número 30 del carrer Noguera Ribagorçana, del municipi del Baix Gaià.

L'agressor és un home de 26 anys, amb problemes mentals, que ha apunyalat un noi i una noia. Posteriorment, segons ha explicat el digital 'TDB Actualitat', s'ha presentat a la comissaria de la Policia Local del municipi torrenc, acompanyat pel seu pare, per entregar-se. En aquell moment encara portava a les mans el ganivet de cuina amb què hauria comès l'agressió.

Segons ha apuntat la policia catalana, a conseqüència de l'atac, el jove agredit ha resultat ferit greu, després de rebre mitja dotzena de punyalades, i ha estat traslladat pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) en helicòpter a l'Hospital de Bellvitge. Per la seva banda, la noia agredida ha quedat ferida en estat menys greu.

L'agressor coneixia els dos joves als quals ha agredit

Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', l'agressor, un home de 26 anys i de nacionalitat espanyola, coneixia les dues víctimes, un noi i una noia. Per motius que es desconeixen s'ha dirigit a elles i les ha apunyalat diverses vegades. 

En aquest sentit, el digital 'TDB Actualitat' ha avançat que la parella agredida i l'agressor haurien discutit abans dels fets. L'home ha quedat detingut per la policia local torrenca i ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos del Vendrell.