Mossos d'Esquadra

El lladre que ha acabat a l'UCI després de robar joies i fugir de la policia

Va caure per un barranc a Roquetes | Un altre lladre va aconseguir aguantar-se, però ja ha entrat a presó

De robar en domicilis de Roquetes a acabar ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Aquesta va ser el trajecte d'un lladre que va resultar ferit de molta gravetat quan va caure per un barranc intentant fugir de la policia.

Uns fets que van succeir la passada nit de dijous, 12 de maig. Amb ell, hi havia un altre individu que va poder sostenir-se i sortir il·lès de l'incident, però va acabar detingut i el jutge el va enviar a presó.

Fugida fallida a Roquetes

Als voltants d'un quart d'onze de la nit, els agents de la Policia Local de Roquetes alertaven que s'havia produït un robatori en un habitatge a la zona del Barranc de l'Os. Per aquest motiu, es va muntar un dispositiu amb la Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra.

El primer avís el van donar els propietaris de l'immoble on havien entrat a robar. Eren fora de casa i, quan van arribar, van veure que havien forçat els accessos i es van trobar que els havien sostret diverses joies.

En el trajecte de la policia fins a aquesta casa va saltar l'alarma d'un altre habitatge. Per això els cossos de seguretat es van desplaçar fins a aquest lloc, on els lladres intentaven accedir per robar.

En veure la policia, els lladres van iniciar una fugida corrents per la zona. En aquest moment es va començar la persecució nocturna i es va tenir el suport del dron de la Policia Local de Tortosa, el qual va localitzar els lladres amb la càmera tèrmica.

Durant la fugida, un dels lladres va caure pel barranc de l'Os, de diversos metres d'altura, mentre que l'altre va poder aguantar-se evitant caure fins al fons de la zona.

Per aquest motiu, la policia els va poder enxampar a tots dos i van ser detinguts. Tot i això, el lladre que va caure fins al fons del barranc quedant ferit greu i ingressant a l'UCI de l'hospital de la capital del Baix Ebre. Els Bombers van haver de rescatar el lladre que estava malferit després de precipitar-se al barranc.

L'altre lladre ha ingressat a la presó després de quedar a disposició judicial. Així mateix, es van poder recuperar totes les joies que havien robat en el primer immoble.

Els Mossos investiguen la relació d'aquests dos homes amb altres robatoris molt similars que s'han produït a la mateixa zona les últimes setmanes.