Una ambulància del SEM a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Nou accident laboral greu a Tarragona: ferit en quedar atrapat en una màquina

Els fets han succeït en una empresa d'Ascó | El SEM l'ha traslladat a l'Hospital Joan XXIII

Greu incident durant la matinada d'aquest dijous en una empresa situada al polígon industrial d'Ascó. Els serveis d'emergències s'han hagut d'activar per treballar en un accident laboral d'un empleat. L'avís ha arribat al 112  a dos quarts d'una de la matinada d'aquest 5 d'agost. 

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, un treballador ha quedat atrapat  en una de les màquines  de l'empresa. El cos, que ha enviat quatre dotacions fins al lloc de l'accident, han executat treballs per alliberar-lo. Un cop ho han aconseguit, han començat les tasques dels professionals sanitaris. 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han enviat dues dotacions fins al punt de l'accident laboral. L'empleat ha estat traslladat d'urgència fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Segons ha confirmat el SEM, el treballador ha resultat ferit  de caràcter greu

Nou accident laboral a la Ribera d'Ebre

La Ribera d'Ebre ha viscut un nou ensurt laboral. El passat dissabte, 31 de juliol, un operari va caure a la depuradora d'una piscina de Miravet. Els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van haver d'efectuar un operatiu de rescat.

Els dos cossos d'emergències van aconseguir rescatar-lo amb l'ajuda d'un trípode. Un cop alliberat de la depuradora, el SEM el va atendre i el va traslladar fins a un centre sanitari amb policontusions produïdes per la caiguda.