Imatge del SEM en una actuació a Barcelona.

Un treballador resulta ferit greu al Pla de Santa Maria

Ràpidament, es van activar 3 unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques

Accident laboral al Pla de Santa Maria. Ahir dijous dia 22 de desembre, un home es va desmaiar quan li va caure una peça al cap mentre treballava. Segons informa El Vallenc, els fets van passar a les 12.30 h al carrer Picot.

Ràpidament, es van activar 3 unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques  per tal d'assistir-lo sanitàriament. Quan van arribar al lloc dels fets, l'home ja estava conscient i orientat. Tot i això, va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Fira de Sant Vicenç de l'Espluga

L'Espluga de Francolí  presenta el cartell de la 457a Fira de Sant Vicenç - El foc el nostre origen, que tindrà lloc del 25 al 29 de gener de 2023. També anuncia el foc convidat d'aquesta edició, que serà el Ball de Diables Carranquers de Cervera, una de les entitats que participa a l'Aquelarre de Cervera.

L'esdeveniment firal compta des del 2020 amb un nou relat cultural, turístic i comercial, basat en el món del foc que dota de contingut i  singularitza la quatricentenaria mostra espluguina. Una proposta que preserva el sentit comercial: de compra, venda i mostra de productes i compta amb la incorporació de noves tendències sectorials, en una data assenyalada al calendari de la comarca.