Un motorista circulant per una carretera

Ferit menys greu un motorista que ha caigut a la carretera C-14 a Alcover

La carretera ha quedat tallada en conseqüència de l'accident

Gran ensurt a la xarxa viària de les comarques de Tarragona. El conductor d'una motocicleta  ha patit una caiguda a la carretera  C-14 al seu pas pel terme municipal d'Alcover

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), només s'ha vist involucrat el motorista en l'accident a la comarca de l'Alt Camp. L'incident ha succeït al punt quilomètric 18 de la via en sentit Reus. 

En conseqüència de la caiguda, s'ha hagut de tallar un carril de la C-14. En aquest punt hi ha circulació intensa i l'atenció al conductor provoca retencions.

El servei d'emergències ha rebut l'avís a dos quarts menys cinc de les dues de la tarda. S'han activat les patrulles de trànsit dels Mossos d'Esquadra i l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).  Els Bombers s'han activat, però han tornat al parc.

El conductor de la motocicleta, segons Bombers, s'ha aixecat sol i ha donat l'avís des del voral de la carretera. Tot i això, els professionals sanitaris del SEM l'han hagut d'evacuar fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Les primeres informacions de Trànsit sobre l'estat del motorista són que està ferit de caràcter menys greu