Els diables de Tarragona

Ferida una persona durant la crema del carnestoltes a la Bóta del Carnaval de Tarragona

La víctima ha estat traslladada en ambulància a l'hospital

La crema del carnestoltes a la Bóta de Carnaval a Tarragona ha tingut un greu incident. Una persona que participava en un grup de foc ha resultat ferida aquest dimarts a la nit.

Un esdeveniment accidentat amb la pirotècnia que ha provocat un final avançat d'aquest acte del carnaval tarragoní. Un integrant de les colles de foc ha hagut de ser traslladada en ambulància fins a l'hospital, segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona.

Segons informa Tarragona Ràdio, la persona ha resultat ferida quan s'hauria encès la bossa de pirotècnia que carregava. Quan ha succeït aquest greu incident, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat han fet una ràpida actuació. L'estat de la persona no ha transcendit i el consistori preveu aportar nova informació aquest dimecres.

En conseqüència d'aquest incident durant l'encesa final al voltant de la Bóta, la plaça de la Font ha estat desallotjada, posant el punt final de la Crema del Ninot i la Ninota.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha escrit un missatge a les xarxes socials en referència a aquest preocupant incident. Ricomà ha expressat que «tot l'escalf» cap a l'integrant del grup de foc ferit.

«Amb l’esperança de rebre notícies de millora de la persona que va resultar ferida en el transcurs de la Crema de la Bota, vull expresar-li tot l’escalf, que faig extensible als companys de tots els grups de foc de Tarragona», ha escrit l'alcalde.