Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

De 'regal' de Reis a malson: la festa clandestina en una masia de Catalunya

Una setantena de vehicles amb 200 persones haurien assistit a una festa a l'Alt Penedès | Cadascú hauria pagat 150 euros per accedir-hi

Una família amb canalla havia reservat a última hora una casa rural de l'Alt Penedès. Una alegria pels propietaris de l'immoble que, finalment, acabaria convertint-se en un malson. Tot va esdevenir en un muntatge per celebrar una festa clandestina la nit de Reis.

Una festa molt ben preparada per haver-se reservat a última hora. Ara, els propietaris volen denunciar els fets, però sospiten que la reserva podria ser falsa, segons informa TV3.

200 persones en una festa il·legal per Reis

Mentre els veïns de Catalunya estaven celebrant l'arribada dels Reis d'Orient en les cavalcades que es fan arreu del territori, en una casa rural de l'Alt Penedès, la desfilada no la protagonitzaven Melcior, Gaspar i Baltasar. 

A poc a poc, anaven arribant vehicles en una masia que s'havia reservat a última hora, però tot feia sospitar que tot estava planejat. Segons informa TV3, els llogaters eren una família amb canalla, però s'hi van concentrar centenars d'assistents. Van pagar 150 euros per entrar a una festa clandestina.

L'organització comptava amb serveis de seguretat al camí que s'adreçava a la masia des de quarts de dotze de la nit. A més, també hi havia control d'accés a la porta.

Els pocs veïns de la zona es van veure sorpresos per la festa que s'estava organitzant en la casa rural de l'Alt Penedès. Abans que alertar als cossos de seguretat, es van posar en contacte amb els propietaris. Havien detectat una setantena de vehicles i unes 200 persones.

Durant tota la nit de Reis, la música estava a tot drap. Els assistents també es queixaven als encarregats dels controls d'accés que havien estat estafats, segons explica el citat mitjà. 

La situació va canviar amb l'arribada dels Mossos d'Esquadra, que van ser alertats a quarts de sis de la matinada. Una patrulla del cos va anar fins al lloc de la festa, però els pocs que hi quedaven van fugir i no es va produir cap detenció.

Els propietaris de la casa rural, faran tot el possible per denunciar aquesta festa il·legal a la seva propietat. Tot i això, serà ben complicat perquè la documentació que es va fer servir per reservar, podria ser falsa.