Imatge de l'estat en què va quedar una part de la platja de l'espai natural del Vinyet

Les festes il·legals en una platja catalana es descontrolen: batalla campal amb ferits

Els fets van succeir durant la matinada d'aquest dimecres a la platja de Tamarit

Les festes il·legals i macrobotellots  no s'aturen a la platja de Tamarit i Altafulla. Després de denunciar la celebració d'aquests actes imprudents a l'espai natural del Vinyet, ara s'hi suma el Tamarit Beach Resort, després d'una nova festa a la zona amb baralla inclosa. 

Uns fets que pateixen no només els caps de setmana, sinó cada dia. L'últim greu incident va ser el passat dimecres 11 d'agost durant la matinada. De resultes de les grans concentracions i festes il·legals, es va produir una baralla  que va acabar amb una persona ferida.

Un noi de la urbanització de La Móra va resultar ferit amb un traumatisme cranial. En conseqüència de l'incident, els serveis de vigilància del Tamarit Beach Resort van fer la primera atenció, mentre arribaven els professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquests actes ja han estat denunciats pel complex turístic, ja que provoquen greus perjudicis a tots els veïns i negocis de la zona. En aquest sentit, reclamen que se solucioni aquest problema amb les concentracions massives al llarg de la platja, on hi ha l'espai natural.