Diverses persones en una festa il·legal a Reus

Desmantellen festes il·legals a Reus: 'pool party' amb tots els serveis inclosos

La Guàrdia Urbana de Reus la va desmantellar amb una quarantena de persones

Les festes il·legals van ser molt habituals mentre va durar el tancament de l'oci nocturn amb les restriccions de la pandèmia. Una situació que, amb la posada en marxa d'aquest sector, no es va donar per tancada i encara se'n celebren arreu del territori.

L'última que s'ha detectat ha sigut aquest passat dijous, 7 de juliol, a la ciutat de Reus. La Guàrdia Urbana ha desmantellat una festa il·legal en un habitatge turístic del camí del Pi del Burgar.

En aquest indret s'estava celebrant una 'pool party'. Un lloc que actuava com a local de pública concurrència sense disposar de la corresponent llicència d'activitat.

Per poder accedir a aquesta festa il·legal, presumptament, se'ls cobrava un import de 50 euros pel trasllat en bus d'anada i tornada, l'entrada a la festa i el consum d'alcohol. Una activitat que anava dirigida a turistes de Salou. A més, a la festa també s'hi podien llogar pipes d'aigua.

Després de rebre diverses informacions d'aquesta activitat il·legal, i contrastar-les, la Guàrdia Urbana de Reus ha fet el dispositiu policial. S'han desplaçat tres dotacions del cos de seguretat municipal fins a l'habitatge turístic per desmantellar la festa il·legal.

En aquest indret s'han trobat una quarantena de persones, entre clients i treballadors, que s'ocupaven de la venda de consumicions i del lloguer de pipes d'aigua, això com del discjòquei.

Per tot plegat, la Guàrdia Urbana també ha identificat l'empresa responsable de l'activitat. El nom d'aquesta consta tant a les entrades d'accés com als tiquets del lloguer de les pipes d'aigua.

Les actes aixecades per la Guàrdia Urbana es remetran al departament municipal d'Activitats i a Inspecció de Treball, ja que els treballadors no van acreditar contracte laboral.