Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

El fiscal demana retirar la pàtria potestat al pare de Torreforta que feia tocaments al seu fill i el gravava

Es sol·licita vuit anys de presó | Tenia una cinquantena de fotografies i setze vídeos del menor de caràcter sexual

A les portes d'iniciar-se el judici a l'Audiència Provincial de Tarragona, continuen sortint detalls del cas del pare que masturbava al seu fill de 2 anys mentre el gravava. El Ministeri Públic, que demana vuit anys de presó, també sol·licita que es retiri la pàtria potestat a l'home de 27 anys, veí del barri de Torreforta.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El fiscal qualifica els fets com un delicte d'abús sexual a un menor de 16 anys —2 anys, en concret, a més de ser el seu fill— i un altre delicte continuat de producció de pornografia infantil. Per l'acusat, el ministeri públic demana vuit anys de presó, la retirada de la pàtria potestat del nen i que no pugui exercir cap activitat que impliqui contacte amb menors durant els pròxims deu anys. 

El pare, mentre masturbava al seu fill, el gravava i fotografiava amb el seu telèfon mòbil mentre el nen feia posats de caràcter sexual. Tot això, també ho va fer en companyia d'un altre adult. En altres imatges, també se'l veia a ell, masturbant-se amb el nen despullat davant seu.

Les imatges es van registrar l'estiu del 2019 i, tot i esborrar algunes d'aquestes, els Mossos d'Esquadra van poder recuperar tots els arxius que havia fet el pare. En una entrada  i registre al seu domicili la policia li va trobar el seu telèfon, en el qual tenia més d'una cinquantena de fotografies  i setze vídeos  del menor de caràcter sexual.