Imatge d'una nena petita arrossegant un peluix

Aprofita que la filla dels veïns ve a jugar a casa per fer-li tocaments al Vendrell

La fiscalia sol·licita 12 anys de presó per haver abusat d'una amiga de la seva filla de 6 anys

Els fets es remunten entre el març i el desembre del 2020, quan un home abusava sexualment d'una nena de 6 anys, veïna seva. Uns fets que van ocórrer a la localitat del Vendrell.

L'acusat, que també té una filla d'edat similar —4 anys—, aprofitava la bona relació que hi havia entre les dues famílies com a veïns. Les dues nenes quedaven sovint al seu domicili per jugar.

Quan es donava aquesta situació, l'home feia seure la víctima a prop seu del sofà, la tapava amb una manta i li feia tocaments. Després li deia que no digués res a ningú, que era un secret i que sinó «algú tindria problemes».

Una situació que es va esclarir quan la mare es va trobar a la nena tocant-se les parts íntimes a la seva habitació. En aquest moment va ser quan va confessar-li aquest succés.

Segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, la mare li va preguntar a la nena si algú l'havia estat tocant. La petita, però, va respondre que no. Aleshores, la mare li va dir que anirien al metge i, finalment, la seva filla va decidir confessar que li havia de revelar un secret.

Demanen 12 anys de presó

L'acusat, que es troba en presó provisional sense fiança, ha estat jutjat aquest dijous i divendres a la secció 2a de l'Audiència de Tarragona per un delicte d'abús sexual continuat a menor de 16 anys. La fiscalia demana una pena de 12 anys de presó.

La fiscalia sol·licita que durant 20 anys no pugui apropar-se a la víctima i l'indemnitzi amb 50.000 euros per danys morals. També demana llibertat vigilada durant 9 anys i que no pugui fer activitats que impliquin contacte amb menors durant un període de 6 anys.

Per la seva banda, l'advocat de la defensa demana la lliure absolució. El judici s'ha començat a celebrar aquesta setmana a la secció segona de l'Audiència de Tarragona i es reprendrà a primers de març.