Camió de bombers i bomber en un incendi

Urgent: Es declara un foc de vegetació entre Valls i Puigpelat

Segons les primeres informacions, el foc hauria afectat uns cultius i també diversa vegetació forestal

Avui dilluns dia 18 de juliol  a primera hora de la tarda s'ha declarat un incendi de vegetació  entre els termes municipals de Valls i Puigpelat. Segons les primeres informacions, el foc hauria afectat uns cultius i també diversa vegetació forestal i a hores d'ara ja estaria controlat.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. També diferents efectius de l'Assocació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls.

Incendi a la zona del Pont de Goi

Ahir diumenge, els Bombers també van haver de fer una sortida per apagar un incendi a la zona del Pont de Goi, entre Alcover i Valls. En aquest cas el foc es va originar en tres punts de matolls a uns 200 metres de la carretera, en una zona de canyes d'una finca particular. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, dels parcs d'Alcover, Valls i Tarragona.

El foc es va donar per extingit una hora més tard de l'avís, cap a les 23.00 h. Es tracta d'un cas més d'incendi que s'afegeix a la llista de  successos que pateix Valls en els últims dies.