Pla sencer d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Fugida de pel·lícula d'uns lladres per camins rurals de la Costa Daurada

Els Mossos busquen uns individus que van entrar en una casa a Cambrils i que van abandonar el vehicle de fugida a Vila-seca

Els Mossos d'Esquadra busquen des de fa una setmana almenys dues persones com a presumptes autors de diversos robatoris en habitatges de Cambrils, segons ha explicat el 'Diari de Tarragona'. Els fets, dels que es tenen pocs detalls perquè la policia catalana no els ha facilitat per evitar donar pistes als fugitius, van tenir lloc el passat 9 de maig a la tarda.

En aquest sentit, els Mossos van avisar la Policia Local de Cambrils —i també la de Vila-seca— que havien rebut informació que uns lladres haurien entrat en una casa del municipi de la Costa Daurada i que una patrulla de la policia catalana desplaçada al lloc dels fets havia vist que dues persones saltaven la tanca perimetral del domicili i fugien en cotxe.

Fugida per camins rurals fins a Vila-seca

El vehicle en qüestió era un Kia de color blanc i els presumptes delinqüents van fugir a tota velocitat de la urbanització de Cambrils on estaven robant, perseguits pels agents dels Mossos. La persecució va entrar als termes municipals de Salou i Vila-seca per camins rurals i finalment els individus van aconseguir escapar. El vehicle utilitzat per escapolir-se va ser localitzat als voltants del Campus URV de Vila-seca.

La hipòtesi amb què treballen els investigadors és que els presumptes delinqüents van abandonar el cotxe i van fugir a peu. Agents de la policia catalana van escorcollar els edificis de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, però no es va aconseguir trobar els individus fugats, que a hores d'ara encara no han estat localitzats.