Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Fuig en atropellar un menor en bici a Reus i l'enxampen sense carnet de conduir

Es va trobar el vehicle del responsable de l'atropellament al carrer Pau Gargallo

A primera hora de la tarda del dissabte, 10 d'abril, un adolescent que anava amb bicicleta  era atropellat  per un vehicle a la ciutat de Reus, en concret, al carrer de Manuel Hugué. El conductor, en lloc de socòrrer el noi, va fugir  del lloc dels fets, segons explica el Diari de Tarragona. L'acció va ser vista per alguns veïns i van alertar el servei d'emergències dels fets. 

Fins al lloc de l'accident van anar la Guàrdia Urbana de Reus, així com una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va evacuar al jove atropellat  fins a l'hospital Sant Joan de Reus.

Els agents reusenc es van informar de l'incident i van recollir la informació  sobre quin vehicle va protagonitzar l'atropellament i, l'endemà, van alertar que s'havia vist el mateix cotxe  al carrer Pau Gargallo, a pocs metres d'on va succeir l'incident. La Guàrdia Urbana de Reus va anar fins al lloc on es trobava el cotxe i coincidia amb la descripció dels testimonis

Així mateix, es va localitzar el propietari  del vehicle, però, segons informa el citat mitjà, aquest no en sabia res de l'accident, però va assenyalar una altra persona que el podia utilitzar. Aquest, després de dir que no en sabia res, va acabar admetent que era el responsable  de l'atropellament. 

En fer les primeres comprovacions, van veure que no tenia carnet de conduir i mai s'havia examinat per a tindre'l. Per aquest motiu, està acusat d'un delicte  contra la seguretat viària, conduir sense carnet i fugir del lloc omitint el deure de socor.