Un vehicle d'alta gamma fugit a Tarragona

Fuig a gran velocitat d'un control d'alcoholèmia a Tarragona i acaba detingut a la Pineda

L'individu no havia fet el curs de reeducació per recuperar els punts del carnet

La matinada del diumenge va ser complicada pels Mossos d'Esquadra. La policia catalana feia un control preventiu d'alcoholèmia a la sortida de Tarragona  per la carretera N-340, al punt quilomètric 1.165, quan un vehicle s'apropava a gran velocitat i va fer cas omís a les indicacions dels Mossos d'Esquadra. 

Això passava a un quart i cinc de les tres del 30 de maig i, tot seguit, el conductor fugia a gran velocitat pel ramal que va de l'N-340 cap a l'A-7. La policia catalana va seguir el vehicle i, finalment, se'l va poder interceptar al carrer Amadeu Vives de la Pineda, al Vila-seca. En aquest punt es va identificar el conductor, un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vila-seca.

Els mossos van fer comprovacions i van veure que el detingut havia tingut una pèrdua total de punts del carnet de conduir amb data del 15 d'octubre de 2020 fins al 15 d'abril de 2021 i no havia fet el curs de reeducació. 

Per aquest motiu, el conductor acaba detingut  com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària i conduir sense permís per pèrdua de vigència de punts i el vehicle immobilitzat a la Pineda. El detingut passarà en les pròximes hores a disposició judicial.