Bingo a Tortosa

Gir en l'atracament mortal al bingo de Tortosa: no s'haurien endut els diners

La treballadora que va morir durant l'atracament va rebre un tret al cap, a boca de canó

La consternació a Tortosa és absoluta. A primera hora d'aquest dilluns, 19 de setembre, s'ha conegut l'atracament a trets en un bingo de la capital del Baix Ebre que ha posat fi a la vida d'una treballadora i ha deixat ferit un home.

Els fets van passar quan faltaven pocs minuts per a la una de la matinada. Segons les primeres informacions, un grup de tres persones hauria accedit armat i amb les cares tapades i vestits de negre al bingo de Tortosa, ubicat a la plaça Corona d'Aragó. 

Un tret al cap a la treballadora

Quan els atracadors van accedir al local de jocs a l'interior només hi quedaven les dues víctimes, el client i la treballadora. L'establiment estava a punt de tancar. Quan van entrar, van disparar l'home, el qual va quedar ferit a l'espatlla. En sortir del local, la treballadora havia activat l'alarma i els atracadors van propinar-li un tret al cap, a boca de canó.

El Bingo Vali està situat als baixos d'un edifici residencial de la plaça Corona d'Aragó, un dels principals accessos de la capital ebrenca. A la mateixa rotonda hi ha una benzinera amb servei 24 hores i un dels principals hotels de la ciutat.

El grup de tres persones va poder fugir i ara l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos de la regió policial de les Terres de l'Ebre investiga els fets, en un cas que està sota secret d'actuacions.

El gir ha arribat en les últimes hores, i és que segons expliquen fonts pròximes, el mòbil de l'atracament podria no ser econòmic perquè no s'haurien endut els diners que hi havia al bingo.

Les dues víctimes per arma de foc van ser traslladades amb vida a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La treballadora, que va rebre un tret al cap, va morir unes hores després al centre hospitalari mentre que l'home, ferit per un tret en una espatlla, continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives i no es tem per la seva vida. Està estable dins de la gravetat.