Gossa en mal estat.

Salven una gossa en molt males condicions en una plantació de marihuana a Reus

L'animal es trobava en una plantació de marihuana, desatesa i en estat de desnutrició

Pobre animal. Els Mossos d'Esquadra van alliberar una gossa que estava desatesa i desnodrida en una masia de Reus, el passat dimecres 17 de novembre.

Es trobava captiva en una plantació de marihuana, per una cadena que portava lligada al seu coll. Els agents policials han detingut a quatre persones per tràfic de drogues i denunciades administrativament pel maltractament que ha sofert l'animal.

Les plantacions de marihuana, molt presents al territori

Amb aquesta última detectada a Reus, ja en són diverses les plantacions de marihuana que han trobat les autoritats al territori.

La més recent, va tenir lloc fa aproximadament un mes, quan van localitzar més de 1000 plantes de marihuana al Mont-Ral (Alt Camp), en una zona muntanyosa de difícil accés. 

Els Mossos d'Esquadra van trobar dos conreus de cànnabis, amb un total de més d'un miler de plantes. Finalment, l'operació va acabar amb la detenció de dos joves de nacionalitat albanesa que s'encarregaven del seu manteniment i eren els suposats responsables dels delictes.

Un altre cas va ser el de la plantació trobada en una nau del polígon industrial de Valls el passat 4 d'octubre, del qual es va obrir una investigació.