El vehicle que ha caigut a la riera de la Bisbal.

Gran ensurt: un cotxe es precipita d'un lateral de la riera de la Bisbal, al Vendrell

El conductor, un home d'edat avançada, n'ha sortit miraculosament il·lès

Ensurt majúscul el que hi ha hagut aquest divendres al migdia al Vendrell. Pocs minuts abans de la una de la tarda, un turisme s'ha precipitat per un lateral de la riera de la Bisbal. Segons testimonis de l'accident, el vehicle ha entrat per l'avinguda de Jaume Carner cap al carrer de Mar, i ha girat cap a l'avinguda de la riera.

El cotxe anava sense control i ha passat pel mig de dos vehicles que estaven aparcats a la part final de l'avinguda. Després ha colpejat una roca i s'ha precipitat cap a la part baixa de la riera. Allà hi havia diversos cotxes aparcats, els quals ha colpejat

Miraculosament, el conductor del vehicle, un home d'edat avançada, ha sortit il·lès i pel seu propi peu. Immediatament s'han desplaçat a la zona diversos efectius dels Bombers, els Mossos, la policia local i el SEM. Aquests últims han atès l'home, el qual semblava estar en bon estat. 

El sinistre ha atret l'atenció de molts vianants que passaven per la zona en un dia de molta afluència de persones al Vendrell.  

La policia ha tallat l'accés a la part baixa de la riera.
La policia ha tallat l'accés a la part baixa de la riera. | BP Diari