Agents de la policia local del Vendrell.

Gran persecució al Baix Penedès per detenir dos individus que intimidaven amb una arma de foc simulada

Havien amenaçat un grup de joves al polígon Les Mates del Vendrell

Persecució de pel·lícula la que van haver de fer aquest dimecres 5 de maig els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal del Vendrell per detenir dues persones que duien una arma de foc simulada i havien amenaçat un grup de joves al polígon Les Mates del Vendrell.

El succés va tenir lloc a dos quarts de vuit de la tarda, quan dos nois i una noia van avisar a la policia local perquè un home els havia amenaçat amb una arma de foc quan estaven al rentacotxes del carrer del Fonoll, al polígon Les Mates. El cotxe havia marxat després en direcció a Bellvei.

Persecució per la C-51

Com que la noia coneixia l'individu, aquesta va intentar que tornés al lloc dels fets, mentre els policies l'esperaven a la zona. Quan el vehicle arribava a la rotonda de Les Mates va veure un cotxe de la policia i va iniciar una acció evasiva agafant la C-51 en direcció a Valls. En aquest moment, la policia local va demanar suport als Mossos d'Esquadra i es va iniciar una persecució a gran velocitat.

El vehicle del sospitós va entrar al nucli de les Peces, a Albinyana, circulant a gran velocitat pels carrers. Les patrulles policials van tancar la circulació al poble d'Albinyana i a les diferents sortides de les Peces, però el vehicle va poder tornar a la C-51 i, finalment, va ser interceptat a la urbanització Bonaterra, on es van detenir els dos ocupants. A dins del cotxe hi havia una arma simulada que imitava una pistola, un ganivet de cuina i una fulla de cúter gran. 

Els dos individus van ser detinguts, acusats dels delictes d'amenaces amb una amb arma de foc simulada, conducció temerària, desobediència als agents de l'autoritat i no tenir possessió del permís de conduir.