Plantes de marihuana en una masia a Riudoms

1.044 plantes de marihuana i 60 quilos de cabdells: la gran plantació en una masia de Riudoms

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Municipal de Riudoms han fet un operatiu conjunt | S'ha detingut dues persones

Els successos relacionats amb les substàncies estupefaents continuen al Camp de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Municipal de Riudoms han fet un operatiu vinculat en la droga al municipi del Baix Camp.

Una informació sobre una possible plantació de marihuana  en una masia va posar sobre la pista als cossos de seguretat. Tots dos van establir un equip conjunt i es van posar mans a l'obra a les 15 hores d'aquest dijous. 

L'actuació policial es va dur a terme en una masia  ubicada en una parcel·la de la urbanització Les Paredes. En concret, entre la riera d'Alforja i la carretera T-310.

En arribar en aquest punt, un home va permetre els agents de tots dos cossos accedir a l'interior. Sense perdre temps va confessar que juntament amb un altre home cultivaven marihuana. 

Hi havia quatre magatzems preparats per al cultiu i assecatge de plantes cannàbiques. També tenien aparells, estris i productes fitosanitaris per afavorir la seva producció.

En aquests llocs es van trobar 1.044 plantes de marihuana en diferents etapes de creixement i 60 quilos de cabdells preparats per la venda al detall.

Per aquest motiu, es va detenir a un dels implicats. Aquest va quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

El segon ha estat detingut  aquest divendres a les 11.30 hores. En les pròximes hores passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de Guàrdia de Reus.

Les dues persones implicades han estat detingudes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els dos homes, de 31 i 40 anys, són de nacionalitat marroquina i veïns de Reus i les Borges del Camp.