Pla general d'un carrer amb mossos d'esquadra.

En estat greu l'home que es va llençar al buit després d'agredir la parella a Tarragona

Un individu hauria atacat el seu company sentimental mentre dormia, es va autolesionar i després saltar pel balcó

Aquest passat diumenge, un home agredia la seva parella amb una arma blanca i després es va llençar per una finestra al pati interior de l'edifici, situat a la Part Alta de Tarragona, al carrer Civaderia.

L'autor de l'agressió, de resultes d'una caiguda d'uns 15 metres, va patir ferides molt greus i va ser traslladat fins a un centre hospitalari. 

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra a Europa Press, l'individu que va saltar pel balcó després d'agredir la seva parella continua hospitalitzat. L'agressor acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi i un altre de lesions està ingressat en estat molt greu.

D'altra banda, la víctima que va patir l'agressió ja ha rebut l'alta hospitalària.

Brutal agressió a la Part Alta

Al voltant de dos quarts de vuit del matí, el servei d'emergències rebia l'avís per un cas de violència domèstica. En concret, un home agredia al seu company sentimental mentre aquest dormia. Un incident que s'ubicava a la Part Alta de Tarragona, al carrer Civaderia.

El sospitós d'aquesta agressió, s'havia autolesionat abans de presumptament lesionar la seva parella amb una arma blanca, en concret, un cúter. La víctima de l'agressió, que va patir ferides lleus a la zona del coll, va aconseguir amagar-se a l'interior del lavabo.

Tot seguit, van arribar els efectius dels Mossos d'Esquadra. Els agents van parlar amb el sospitós des de la terrassa d'un veí, ja que l'home amenaçava de tirar-se pel balcó.

Finalment, el presumpte agressor va saltar i va caure a un celobert, patint una caiguda d'uns 15 metres. En conseqüència de l'impacte, va patir ferides molt greus i se'l va traslladar fins a un centre hospitalari.

L'altre home, que va patir ferides lleus al coll, també va ser ingressat en un hospital per ser atès, ja ha obtingut l'alta hospitalària.

En canvi, el presumpte agressor continua ingressat al centre hospitalari i, a més, està detingut per aquests delictes de temptativa d'homicidi i un altre de lesions. 

Continua ingressat en estat molt greu a l'hospital després de l'impacte d'una caiguda des d'uns 15 metres d'alçada al carrer Civaderia de la Part Alta de Tarragona.