Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil al taller il·legal que es va detectar a Camarles

La sorprenent troballa de la Guàrdia Civil en uns baixos a les Terres de l'Ebre

Els agents de la Benemèrita van trobar un taller mecànic il·legal sense cap mena de llicència

La Guàrdia Civil ha desmantellat un taller mecànic il·legal que estava ubicat en els baixos d'una casa al municipi de Camarles, a la comarca del Baix Ebre. Concretament, agents del Servei de Protecció de la Natura de Tortosa i del Destacament del Seprona del Delta de l'Ebre van descobrir a la pedania del Lligallo del Gànguil un taller on es treballava sense llicència municipal mediambiental, registre de seguretat industrial ni registre de productor de residus.

La investigació, segons ha explicat el cos en un comunicat, va començar el passat mes de febrer, quan els agents de la Benemèrita van tenir coneixement d'aquest espai, on es desenvolupava l'activitat de taller mecànic, en què es feien tasques de reparació i manteniment de vehicles de tota mena.

La col·laboració ciutadana ajuda a localitzar el taller clandestí

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Guàrdia Civil va aconseguir localitzar el taller clandestí en els baixos d'un domicili particular i hi van fer una inspecció. En el transcurs d'aquesta, els agents van trobar maquinària, eines i instal·lacions pròpies d'un taller mecànic professional. Tot això, sense disposar de cap mena de llicència.

Davant aquesta troballa, els guàrdies civils van formular diferents denúncies en matèria de residus contra els responsables, dirigides tant a l'Ajuntament de Camarles, com als departaments de Vicepresidència i Territori i d'Empresa i Treball de la Generalitat.