Un agent al Port de Tarragona durant el primer estat d'alarma

La persecució a Tarragona que acaba amb un accident i una sorpresa del conductor

El conductor del cotxe era una persona menor d'edat i no havia obtingut mai el permís de conduir

La Guàrdia Urbana de Tarragona va haver d'actuar aquest passat vespre de dijous. Un incident que es va produir a la Part Alta de la ciutat quan es va intentar aturar un vehicle i aquest va iniciar una fugida. Finalment, se'l va enxampar a la zona del Golf Costa Daurada, a tocar del municipi del Catllar.

Un vehicle que circulava en direcció contrària per la Part Alta de Tarragona va fer saltar les alarmes de la policia tarragonina que estava a la zona. Segons explica 'La República Checa', la patrulla tarragonina va intentar aturar el cotxe, però l'individu que conduïa va iniciar la fugida després d'amagar que es volia aturar i gairebé atropellar els agents que li feien les indicacions.

Per aquest motiu, es va iniciar una persecució del conductor del vehicle, fins que va patir un accident a la zona del Golf Costa Daurada. En aquest moment, es va detenir a l'individu per conducció temerària, desobediència i resistència. 

El conductor del cotxe era una persona menor d'edat i no havia obtingut mai el permís de conduir. A més, el vehicle que portava havia sigut robat.