Un agent de la Guàrdia urbana de Reus en un control a la ciutat

La Guàrdia Urbana de Reus fa dues actuacions en places de la ciutat

S'han aturat dos conductors, un a la plaça del Canal i l'altre a la plaça de Joan Rebull

La Guàrdia Urbana de Reus ha hagut d'intervenir en dos incidents en controls que s'han fet en places de la ciutat. En totes dues situacions, s'ha actuat en detenir els vehicles en diferents punts de la capital del Baix Camp.

Un dels fets ha succeït a la plaça del Canal i l'altre a la plaça de Joan Rebull, on es feien controls preventius.

Triplica la taxa d'alcoholèmia

La Guàrdia Urbana de Reus estava fent un control a la plaça del Canal, que uneix les avingudes de Salou, Sant Bernat Calbó i la del President Macià. En aquest punt de la capital del Baix Camp s'ha aturat durant la nit el conductor d'un vehicle.

Se li ha fet un control d'alcoholèmia i ha donat una taxa positiva de 0,78 mg/l, triplicant el màxim permès per a conduir. Per aquest motiu, els agents de la policia reusenca l'han denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Ordre de cerca a un conductor

En una altra actuació policial de la Guàrdia Urbana de Reus, s'ha fet una detenció. Els agents estaven fent un control preventiu a la plaça de Joan Rebull, entre el passeig Mata i el passeig Sunyer de la ciutat.

En aquest, s'ha aturat un conductor i, en identificar-lo, s'ha detectat que constava una ordre de cerca. Per aquest motiu, se l'ha detingut.