Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

La Guàrdia Urbana de Reus atura un conductor begut i s'enduu una gran sorpresa

L'individu no tenia carnet de conduir, la ITV estava caducada i el vehicle no tenia l'assegurança obligatòria

La Guàrdia Urbana de Reus ha enxampat un nou conductor begut conduint per la ciutat. Una història que no és nova a la capital del Baix Camp, però aquesta té nous ingredients delictius per part del conductor. 

Uns fets succeïts aquesta passada nit de dimarts. Els agents de la policia reusenca, a més de la denúncia per donar positiu en el control d'alcoholèmia, n'ha posat tres més al conductor.

Quatre delictes d'un conductor

La Guàrdia Urbana de Reus aturava aquesta nit passada de dimarts el conductor d'un cotxe que circulava pel tomb de ravals, en concret, al raval de Robuster. En aturar a l'individu, se li ha practicat la prova d'alcoholèmia, la qual ha donat un resultat positiu de caràcter administratiu de 0,41 mil·ligrams per litre d'aire expirat.

Un delicte que no ha estat l'únic que estava cometent el conductor. A més d'aquest, en comprovar la documentació, han vist que estava circulant sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Així mateix, el vehicle tenia la ITV caducada. Tampoc tenia l'assegurança obligatòria del cotxe. Un total de 

Jornada moguda a Reus

Aquest no ha estat l'últim succés en què la Guàrdia Urbana de Reus ha intervingut en les últimes hores. En una piulada, la policia reusenca també ha explicat que han enxampat una persona que tenia una ordre de crida i cerca.

Els fets van passar a l'estació de busos, quan van veure dues persones amb actitud sospitosa i els van aturar.

Un cop els van escorcollar, van trobar que tenien diverses quantitats de drogues, pel que van procedir a identificar-los. Va ser en aquest moment quan van comprovar que un d'ells tenia una ordre de crida i cerca i va acabar detingut.

Poques hores abans la Guàrdia Urbana reusenca també va haver d'intervenir en un succés al carrer Miami de Reus. Un veí de la zona havia fet un avís després d'haver trobat una caixa amb una cadellada abandonada.

Els petits gossos estaven sols i indefensos, abandonats al mig d'una zona d'aparcament. La policia reusenca va desplaçar-se fins al lloc dels fets per recollir-los i portar-los a la protectora d'animals, on ara esperaran una nova família que els adopti i els doni una vida com es mereixen.