Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus dins d'un vehicle policial, amb mascareta

La Guàrdia Urbana de Reus busca un motorista que va envestir i ferir un ciclista i va fugir del lloc dels fet

L'accident es va produir dijous pels volts de les 14.10 hores, a la plaça de Pompeu Fabra | La policia reusenca ha demanat la col·laboració de la ciutadania

La Guàrdia Urbana de Reus ha demanat la col·laboració de la ciutadania per tal de trobar el conductor d’una motocicleta que va envestir un ciclista a la rotonda de la plaça de Pompeu Fabra, just davant de La Fira Centre Comercial. Els fets, concretament, es van produir dijous, 4 de febrer, pels volts de les 14.10 hores i arran del xoc, el ciclista va resultar ferit amb diversos traumatismes. El motorista, per la seva part, va fugir immediatament de la zona.

La policia, a les xarxes socials, ha interpel·lat veïns i veïnes de la capital del Baix Camp per aconseguir més informació sobre l’incident. Qualsevol testimoni, dada o indici podria ajudar molt en la investigació. «Si pots aportar informació, posa’t en contacte amb nosaltres», ha apuntat la Guàrdia Urbana, posant a disposició el correu electrònic proximitat@reus.cat i el telèfon 977 01 00 92.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!