Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

No pot ser: L'avís que ha rebut la policia a Reus hores després d'una macrooperació

La Guàrdia Urbana de la capital del Baix Camp ha denunciat una persona per intentar connectar-se a la llum al barri Gaudí

Surrealista situació la que ha viscut aquest dimecres la Guàrdia Urbana de Reus hores després d'un dispositiu contra la defraudació del fluid elèctric al barri Gaudí de la capital del Baix Camp. Segons ha explicat la policia reusenca a través de la xarxa social Twitter, han rebut l'avís d'un intent de connexió il·legal a la llum al mateix barri.

En arriba al lloc dels fets, els agents de la Guàrdia Urbana de Reus han identificat una persona que ha reconegut que intentava connectar-se il·legalment a la llum. Davant això, la policia de la capital del Baix Camp l'ha denunciat per un delicte de defraudació del fluid elèctric en grau de temptativa.

Important dispositiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos aquest matí al barri Gaudí

Aquesta denúncia s'ha produït poques hores després del batejat com a 'Operatiu Electra', que agents de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d'Esquadra han desplegat durant aquest matí al barri Gaudí de la capital del Baix Camp. En aquest sentit, hi han paticipat una quarantena d'agents dels dos cossos de seguretat.

Durant l'operatiu, s'han detectat fins a 15 pisos que tenien la llum punxada. Així mateix, també s'han localitzat set immobles okupats i s'han identificat una vintena de persones. Aquesta mena de dispositius ja s'ha fet amb anterioritat en altres zones de la capital del Baix Camp i té l'objectiu de perseguir els delictes de defraudació de fluid elèctric.

Baralla a plena llum del dia durant el cap de setmana

El passat cap de setmana el barri Gaudí de Reus també va ser notícia a causa d'una baralla que va tenir lloc dissabte a la tarda a la plaça Sagrada Família. En aquest sentit, diversos dels participants van fer servir pals de fusta i barres de ferro durant la batussa. Tot i que cap dels implicats va presentar denúncia ni van donar a conèixer els motius de la baralla, un dels participants va acabar detingut.

Els Mossos d'Esquadra van comptar amb el suport de la Guàrdia Urbana de Reus. El cos policia reusenc va mantenir un dispositiu de vigilància a la zona per contenir els ànims durant bona part de la tarda.

Alguns dels veïns que van alertar els cossos de seguretat van explicar que havien sentit trets. Aquest extrem, però, no es va poder confirmar, tot i que els agents van observar un vehicle amb una perforació compatible amb un impacte de bala.