La Guàrdia Urbana de Reus fent un control nocturn

La Guàrdia Urbana de Reus denuncia en una sola nit tres conductors beguts i sense punts al carnet

Un dels individus denunciats triplicava la taxa d'alcohol permesa, amb un resultat de 0,75 mg/l

Nit moguda a la ciutat de Reus, durant la qual la Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat tres conductors per diferents infraccions de trànsit, però amb un punt comú: tots havien perdut els punts del carnet i tots circulaven sota els efectes de l'alcohol

El primer conductor denunciat s'ha localitzat al carrer de Benidorm, on els agents reusencs han interceptat un conductor que estava conduint tot i haver perdut els punts del permís de conduir. A més no havia fet el curset de sensibilització per poder-los recuperar. En fer-li la prova d'alcoholèmia, l'individu ha donat un resultat positiu de 0,75 mg/l, el que significa que triplicava la taxa d'alcohol permesa per llei i suposa una sanció penal.

El segon conductor també ha sigut enxampat al carrer de Benidorm. La Guàrdia Urbana l'ha aturat i ha comprovat que estava conduint un turisme, però que feia 9 anys que havia perdut els punts de la llicència de ciclomotor. També se li fa el test d'alcoholèmia, i dona un resultat positiu de 0,53 mg/l, duplicant la taxa permesa, i se li imposa una sanció administrativa.

Finalment, el tercer conductor havia patit un petit accident a la plaça del Santuari, on ha sortit de la via i ha xocat contra una jardinera municipal. En comprovar els papers, la Guàrdia Urban ha vist que el conductor ja no tenia punts al carnet després d'haver-los perdut. Així mateix, en la prova d'alcoholèmia dona un resultat positiu de 0,41 mg/l, també una sanció administrativa.