Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus en un control

La confessió d'un conductor després de donar negatiu en una prova d'alcoholèmia a Reus

Va dir als agents de la Guàrdia Urbana de Reus que havia fumat dues cigarretes de marihuana i li van fer el drogotest

La Guàrdia Urbana de Reus continua amb la campanya de drogoalcoholèmia. Els agents fan controls en diversos punts de la ciutat i atenen les trucades dels ciutadans si veuen alguns moviments sospitosos. 

En les últimes hores s'han enxampat conductors molt beguts que havien patit accidents de trànsit i havien fugit del lloc dels fets. Uns individus que eren denunciats pels agents reusencs després dels fets i ser alertats.

Aquesta passada nit, la Guàrdia Urbana de Reus rebia l'avís per part dels Mossos d'Esquadra que hi havia un conductor que presentava símptomes d'anar ebri o drogat. Uns fets que estaven succeint al carrer de Costa Brava.

En arribar la patrulla de la policia reusenca, se li va practicar la prova d'alcoholèmia. El resultat, però, va resultar ser negatiu. En ser preguntat si havia consumit substàncies estupefaents, el conductor va confessar que havia fumat dues cigarretes de marihuana.

La resposta sincera de l'individu va comportar que se li practiqués la prova de drogues. I, efectivament, va donar un resultat positiu en consum de cànnabis.

Tres accidents amb positiu

La passada nit i matinada de diumenge a dilluns, la Guàrdia Urbana de Reus va fer tres actuacions on els conductors havien patit un accident i havien donat positiu en alcoholèmia o drogues. 

Un d'ells va succeir al passeig de Misericòrdia. Es va alertar que hi havia un conductor begut, el qual havia tingut un accident prèviament. El resultat positiu era d'1,46 mg/l.

En un altre lloc de la ciutat, al carrer de Miami, un conductor també havia patit un accident i havia fugit del lloc dels fets. En localitzar-lo i fer-li la prova d'alcoholèmia, es va comprovar que anava begut i va donar un resultat positiu d'1,15 mg/l.

Finalment, al carrer Cèlia Artiga un veí va avisar que un home havia donat un cop al seu cotxe i havia fugit. En aquest sentit, explicava que tenia localitzat el conductor. Els agents de la policia reusenca el van enxampar i li van practicar la prova d'alcoholèmia amb un resultat de 0,15 mg/l.

Tot i que la prova no suposava cap delicte, també se li va fer el test de drogues. Aquest cop sí que va donar positiu per consum d'amfetamines i cànnabis.