Imatge de dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona desplegats al bosc de la Marquesa

La Guàrdia Urbana posa 11 denúncies per comportaments incívics al bosc de la Marquesa

L'objectiu dels agents ha estat «evitar i sancionar l'estacionament de vehicles als accessos de les cales, així com evitar acampades, festes, focs i comportaments incívics»

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha desplegat aquest passat cap de setmana un dispositiu policial en l'entorn del bosc de la Marquesa. Segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, l'objectiu del desplegament d'agents durant el passat cap de setmana ha estat «evitar i sancionar l'estacionament de vehicles als accessos de les cales, així com evitar acampades, festes, focs i comportaments incívics».

En aquest sentit, el balanç del dispositiu del cap de setmana ha estat d'onze denúncies. Segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona, la Unitat de Vigilància de Platges (UVIP) va interposar vuit sancions per posar hamaques en arbres, una per l’habilitació d’una tenda d’acampada, una per fer foc, així com una per una infracció de trànsit.

La consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán ha explicat que el bosc de la Marquesa és un espai d'interès natural, motiu pel qual s'ha realitzat aquest dispositiu. En aquest sentit, segons 'Ràdio Ciutat de Tarragona', està previst que el pròxim cap de setmana es tanquin els accessos a l'espai.