Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Desallotgen una festa il·legal amb 26 persones a Tarragona

Uns veïns van alertar la Guàrdia Urbana en sentir la música provinent d'una parcel·la agrícola

Nova festa il·legal i sense complir les mesures anticovid a Tarragona. Segons ha avançat el 'Diari Més', aquest cap de setmana passat la Guàrdia Urbana de Tarragona va desallotjar una festa il·legal amb 26 persones en una parcel·la agrícola ubicada a tocar de l'N-340 en direcció als barris de Ponent.

Tal com apunta el citat mitjà, els fets van tenir lloc dissabte passat, 1 de maig, cap a dos quarts de dotze de la nit, quan la Guàrdia Urbana es va desplaçar al lloc amb un total de quatre dotacions després de rebre l'alerta per part d'uns veïns que sentien la música provinent de la festa. Allà van trobar un total de 26 persones de diferents bombolles de convivència que estaven fent una festa, sense respectar les mesures de seguretat contra la Covid-19.

A banda de la denúncia per infringir les mesures de seguretat, la policia tarragonina va denunciar tots els assistents per saltar-se el toc de queda. Els agents també van intervenir un equip professional de punxa-discos, auriculars, un ordinador portàtil i dos equips d'altaveus.