Imatge del moment en què la Guàrdia Urbana intenta evitar que l'home salti del pont de la T-11

La Guàrdia Urbana de Tarragona evita que un home es llanci d'un pont a la T-11

Es tracta d'un veí de Campclar que està en tractament psiquiàtric

Acte heroic de la Guàrdia Urbana de Tarragona aquest cap de setmana. Quatre agents de la policia tarragonina van aconseguir evitar que un veí de Campclar es llancés del pont de la T-11 aquest diumenge a la tarda, segons ha avançat el 'Diari Més'.

Els fets van tenir lloc a primera hora del matí d'ahir diumenge, 11 d'abril, quan un veí del barri que està en tractament psiquiàtric  va trucar al telèfon d'emergències 112 demanant la seva medicació, i el van derivar al seu CAP. El veí hi va acudir a les 11 hores, però com que li van dir que no li podien donar els medicaments, hi va tornar en dues ocasions més, també sense èxit. Tal com apunta el citat mitjà, la darrera vegada que es va personar al centre sanitari duia una fulla d'afaitar i amenaçava d'autolesionar-se. Per això, una patrulla de la Guàrdia Urbana va acudir fins al CAP per tranquil·litzar l'home.

Més tard, una patrulla tarragonina va observar que l'home del matí estava al pont de la T-11 que uneix Campclar i la Floresta, col·locat per la banda exterior de la barana, a punt de saltar. Els policies van baixar del cotxe i van intentar calmar l'home. Finalment un agent va aconseguir fer-lo tornar al pont i va ser evacuat a l'Institut Pere Mata, on se'l va avaluar psicològicament.