Radiografia gossa ferida per un tret al Catllar

Hera, la gossa del Catllar malferida greument per un tret d'escopeta

En conseqüència del tret, se li ha hagut de tallar un tros d'intestí, ja que estava foradat per sis parts diferents

El desembre de 2020 no ha començat de la millor manera per la família de l'Hera, una gossa  del Catllar. A primera hora del matí ha estat disparada amb una escopeta de perdigons i, en conseqüència de l'impacte de la bala, ha quedat malferida i l'han hagut d'operar d'urgència. La família, ara, està buscant el culpable d'aquest acte inhumà i demanen difusió per esbrinar qui n'ha estat el responsable. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Greument ferida

L'Hera és una gossa jove que viu amb la seva família a la Urbanització Pins Nous del Catllar, en concret, al carrer del Segrià. Aquest dimarts 1 de desembre, la gossa ha estat disparada  per una persona, entre les 7 i les 8 del matí, a dins del recinte de casa seva, segons explica la seva família a TarragonaDigital. 

En adonar-se del fet, han hagut de portar l'Hera, en estat greu, fins a un centre veterinari on ha estat operada d'urgència durant més de tres hores. En conseqüència del tret, se li ha hagut de tallar un tros d'intestí, ja que estava foradat  per sis parts diferents. 

Segons els informes del veterinari i el tipus de bala  que li han extret del seu interior, s'indica que el tret ha estat realitzat de molt a prop, ja que, des d'una distància llunyana aquests no tenen tant efecte. En aquest sentit, la principal sospita que es té és que el responsable d'aquesta trista acció és una persona que viu per la zona i l'ha disparat  de ben a prop, ferint-la greument. L'habitatge on resideix l'Hera està envoltat d'altres cases.

Al municipi del Catllar, recentment, no hi ha hagut cap cas similar a aquest, però algun cop hi ha hagut animals ferits per estranyes circumstàncies. La família està convençuda que trobaran al responsable d'aquest fet inhumà, per aquest motiu demanen que es faci difusió  del cas, per trobar-ne la persona que ho ha fet. 

Perdigó extret de l'interior d'una gossa al Catllar
Perdigó extret de l'interior d'una gossa al Catllar | Cedida