Una ambulància del SEM

Un home de 62 anys mor ofegat a la platja de Ponent de Salou

Alguns banyistes van rescatar el cos de l'aigua, però el SEM no el va poder reanimar

Tràgic vespre de dissabte a la Costa Daurada. Un home de 62 anys va morir ofegat a la platja de Ponent de Salou, segons ha informat Protecció Civil aquest diumenge. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les vuit del vespre i, segons les primeres informacions, la víctima hauria caigut en entrar a l'aigua i hauria quedat inconscient.

Altres banyistes que hi havia a la platja que van adonar-se de la situació van rescatar el cos, el van treure de l'aigua i van començar a practicar-li les maniobres de reanimació. Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van continuar amb les maniobres, tot i que no van poder salvar la vida a la víctima.

Durant la jornada va onejar la bandera verda

En el moment dels fets, el servei de vigilància de la platja de Ponent de Salou ja havia finalitzat el seu servei. En aquest sentit, durant la jornada de dissabte va onejar la bandera verda, ja que les condicions pel bany havien estat bones.

Per atendre l'incident, el SEM va mobilitzar dues unitats terrestres, mentre que els Mossos van desplaçar dues patrulles. La Guàrdia Civil també es va personar a la zona i s'ha fet càrrec de les diligències del cas.

Fins al lloc també es van desplaçar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Civil per encarregar-se de les diligències. La d'aquest dissabte a Salou és la quinzena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.