Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Un home arrossega per terra la seva dona enmig d'un carrer de Torredembarra

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista i saltar-se un ordre d'allunyament

La Policia Local de Torredembarra detenia en menys de 24 hores a quatre persones en diferents actuacions del municipi. Una d'elles va succeir a l'avinguda Diagonal de la localitat del Baix Gaià, on també es va requerir la presència dels Mossos d'Esquadra.

Durant el vespre d'aquest passat dimarts, la Policia Local torrenca va localitzar un home, de 55 anys, que estava protagonitzant dos delictes. Un d'ells, de violència masclista, i l'altre de trencament d'ordre d'allunyament.

Enmig de l'avinguda Diagonal, els agents van veure una estranya situació amb un vehicle aturat en aquest punt de la localitat. En aproximar-se, van veure com l'agressor estava arrossegant una dona, de 52 anys, per terra

Per tot plegat, es va sol·licitar ajuda als serveis d'emergències, Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Mossos d'Esquadra, mentre solucionaven la lamentable situació que s'estava vivint a Torredembarra.

El SEM, en arribar amb dues unitats mòbils, va atendre la víctima de l'agressió després de ser arrossegada per l'asfalt del carrer. A més, segons informa el Diari de Tarragona, també hauria saltat del vehicle en marxa per evitar continuar sent colpejada per l'agressor.

En aquest sentit, els professionals sanitaris després d'una primera atenció al lloc va ser evacuada fins a un centre sanitari per ser avaluada.

Per la seva part, els Mossos d'Esquadra van detenir l'agressor. A més de ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista, també està acusat d'un delicte de trencament de condemna, ja que tenia una ordre d'allunyament respecte de la víctima, la seva dona. L'individu també tenia antecedents per incidents similars amb la víctima.

Més delictes a Torredembarra

No només s'ha viscut aquest delicte a Torredembarra. La Policia Local va detenir una dona, veïna del municipi que, presumptament, havia estat autora d'un robatori amb violència. Uns fets confirmats en intervenir-li diverses peces de roba amb etiquetes i alarmes d'un establiment proper de l'eix comercial, on estava en estat ebri i alterada.

D'altra banda, dues persones van ser detingudes després d'haver fet un robatori amb força en un establiment de restauració del passeig Miramar. Després de perseguir-los en cotxe i aturar-los, van comprovar que tenien una cisalla de grans dimensions, part de la màquina dispensadora de joguines que havia estat robada i monedes d'aquesta.