Home

Un home es passeja despullat davant dels jutjats de Reus

Diverses persones han presenciat l'escena i el SEM ha atès la persona

Escena estrafolària la que s'ha vist aquest matí, a quarts d'onze, a la porta dels jutjats de Reus. Diverses persones han presenciat com un home arribava a les portes d'aquest edifici i començava a realitzar diversos moviments erràtics. Després d'alguns balls, interaccions amb un fanal i altres accions, ha començat a treure's la roba davant l'estupefacció de tothom.

L'home mostrava símptomes evidents de necessitar ajuda. Mentre es passejava davant dels jutjats sense roba, totalment despullat i només amb les sabates, una samarreta lligada al coll i una gorra posades, els presents han donat l'avís als cossos policials. Alguns dels testimonis també han gravat l'escena, amb uns vídeos que han corregut com la pólvora pels telèfons mòbils.

Els Mossos d'Esquadra s'han personat a l'avinguda Marià Fortuny, el punt on hi ha els jutjats de Reus. Han comprovat que l'home necessitava ajuda i han donat l'avís per donar al Sistema d'Emergències Mèdiques.

El SEM ha enviat una ambulància per ajudar l'home, el qual no estava en plenes capacitats, mentre que els Mossos d'Esquadra han fet tasques de suport, tot i que no se l'ha detingut perquè en cap moment ha alterat l'ordre, segons ha informat el cos policial.