Muntatge d'un corxe de la policia amb un detingut

Un lladre maldestre: roba en un local, es fa mal a la mà i acaba detingut a Tarragona

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada al barri de Sant Pere i Sant Pau

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home aquesta passada matinada al barri de Sant Pere i Sant Pau per un suposat delicte de robatori amb força en un restaurant del barri cooperativista. Segons ha avançat el digital 'La República Checa', els fets han tingut lloc abans de la una de la matinada —avís a les 00.38 hores— al carrer de Ramon Comas i Maduell.

En aquest sentit, un veí ha alertat que havia sentit un cop procedent dels establiments comercials que hi ha a prop del seu domicili i que havia vist un noi fugint del lloc cap a la rotonda dels Conills. Els agents de la policia tarragonina es van personar al lloc dels fets i van comprovar que l'assaltant havia trencat la reixa metàl·lica i la porta de vidre.

Davant això, els policies han contactat amb els responsables del negoci per inspeccionar el local. En aquest sentit van atendre els propietaris del restaurant, van informar-los del procediment de la denúncia i van fer l'acte d'inspecció de danys.

El suposat responsable del robatori, detingut

Per altra banda, una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar un individu sospitós a prop de l'edifici de la Creu Roja. Els agents van comprovar que tenia una ferida a la mà compatible amb els danys produïts al restaurant. Així mateix van intervenir-li una bossa amb monedes i dos telèfons mòbils.

Davant tot això, els policies van detenir l'home com a suposat autor d'un delicte de robatori amb força.