La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Un home drogat es fa passar per policia i circula de forma temerària per Salou

L'individu, treballador d'una comissaria tarragonina, va robar els estris

Salou  va viure aquest dissabte una situació insòlita als carrers del seu municipi. Un vehicle, amb un senyal lluminós de color blau —com la dels Mossos d'Esquadra— circulava pels carrers del municipi costaner, mentre feia cas omís a la senyalització dels semàfors, estant molts en vermell, segons informa el Diari Més. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els fets succeïen durant la nit de dissabte, quan l'individu va decidir posar el dispositiu al seu vehicle i començar a circular pels carrers de Salou fent-se passar per policia, circulant a gran velocitat pel passeig Jaume I i saltant-se els semàfors de la via. Aquest incident va cridar l'atenció dels Mossos d'Esquadra i, encara més, quan van veure que anava sol al vehicle. 

Per aquest motiu, el van seguir i, quan va apropar-se a un control de la Policia Local de Salou, va amagar el llum i va confirmar els temors dels agents que el seguien. Tot seguit, el van aturar per identificar-lo. L'individu, treballador d'una de les comissaries dels Mossos d'Esquadra del Tarragonès, va declarar que havia robat el llum rotatiu de la policia secreta, a més d'una llanterna i un document de vehicle oficial dels Mossos d'Esquadra, el qual hauria omplert les dades del seu vehicle, segons el citat mitjà. 

El treballador de la comissaria, que no és policia, va ser sotmès a les proves d'alcoholèmia i drogues, i va donar positiu en substàncies estupefaents. Per aquest motiu, se'l va detenir pels delictes d'usurpació de funcions públiques i conducció temerària.